Ježíškova Vnoučata - Honza Musil rozdával vánoční radost a dokonce o tom - Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy!

Domov pro seniory jevišovice se již podruhé zapojil v rámci spolupráce českého rozhlasu do charitativního projektu „ježíškova vnoučata. Jeho nejintenzivnější část startuje 15. Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy! Propojujeme osamocené lidi v domovech a plníme jim vánoční přání. Více než polovina domovů pro seniory v jihomoravském kraji se zapojila do projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata".

Domov pro seniory jevišovice se již podruhé zapojil v rámci spolupráce českého rozhlasu do charitativního projektu „ježíškova vnoučata. Ježíškova vnoučata rozdávájí radost
Ježíškova vnoučata rozdávájí radost from pres.upmedia.cz
Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu. Proto i letos jsme se zapojili do charitativní akce . Domov pro seniory jevišovice se již podruhé zapojil v rámci spolupráce českého rozhlasu do charitativního projektu „ježíškova vnoučata. První nadílka probíhěhla v roce 2019, kdy se z nabízených možností ježíškových vnoučat hráčům nejvíce zamlouvala návštěva vily vančurova, kde proběhla diskuze . Propojujeme osamocené lidi v domovech a plníme jim vánoční přání. Naši senioři vyslovili v tento předvánoční čas svá mnohdy obyčejná přání, která jim plní prostřednictvím projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". Jako každý z nás i naši klienti mají svá přání, ale jen některým se splní. Staňte se součástí ježíškových vnoučat a plňte přání osamoceným seniorům v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních.registrace probíhá od 16.

Proto i letos jsme se zapojili do charitativní akce .

V domovech pro seniory přestalo být tak smutno. Jeho nejintenzivnější část startuje 15. Zde jsou příběhy ježíškových vnoučat. Proto i letos jsme se zapojili do charitativní akce . První nadílka probíhěhla v roce 2019, kdy se z nabízených možností ježíškových vnoučat hráčům nejvíce zamlouvala návštěva vily vančurova, kde proběhla diskuze . Více než polovina domovů pro seniory v jihomoravském kraji se zapojila do projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy! Ježíškova vnoučata jsou od roku 2017 projektem českého rozhlasu a od nedávna patří pod křídla jeho nadačního fondu. Staňte se součástí ježíškových vnoučat a plňte přání osamoceným seniorům v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních.registrace probíhá od 16. Listopadu, kdy se na webu www.jeziskovavnoucata.cz . Organizátoři projektu uvedli, že česká pošta poskytla tisíc voucherů na pozdravy od srdce, které mohou ježíškova vnoučata vytvořit pomocí . Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu. Propojujeme osamocené lidi v domovech a plníme jim vánoční přání.

Organizátoři projektu uvedli, že česká pošta poskytla tisíc voucherů na pozdravy od srdce, které mohou ježíškova vnoučata vytvořit pomocí . Jeho nejintenzivnější část startuje 15. Listopadu, kdy se na webu www.jeziskovavnoucata.cz . Staňte se součástí ježíškových vnoučat a plňte přání osamoceným seniorům v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních.registrace probíhá od 16. Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu.

Organizátoři projektu uvedli, že česká pošta poskytla tisíc voucherů na pozdravy od srdce, které mohou ježíškova vnoučata vytvořit pomocí . Projekt Ježíškova vnoučata splnil přání seniorům ve Zruči
Projekt Ježíškova vnoučata splnil přání seniorům ve Zruči from g.denik.cz
Proto i letos jsme se zapojili do charitativní akce . Jako každý z nás i naši klienti mají svá přání, ale jen některým se splní. Domov pro seniory jevišovice se již podruhé zapojil v rámci spolupráce českého rozhlasu do charitativního projektu „ježíškova vnoučata. Ježíškova vnoučata jsou od roku 2017 projektem českého rozhlasu a od nedávna patří pod křídla jeho nadačního fondu. Naši senioři vyslovili v tento předvánoční čas svá mnohdy obyčejná přání, která jim plní prostřednictvím projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". Staňte se součástí ježíškových vnoučat a plňte přání osamoceným seniorům v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních.registrace probíhá od 16. Jeho nejintenzivnější část startuje 15. Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu.

Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu.

Zde jsou příběhy ježíškových vnoučat. V domovech pro seniory přestalo být tak smutno. Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu. Ježíškova vnoučata jsou od roku 2017 projektem českého rozhlasu a od nedávna patří pod křídla jeho nadačního fondu. Proto i letos jsme se zapojili do charitativní akce . Propojujeme osamocené lidi v domovech a plníme jim vánoční přání. Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy! Naši senioři vyslovili v tento předvánoční čas svá mnohdy obyčejná přání, která jim plní prostřednictvím projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". První nadílka probíhěhla v roce 2019, kdy se z nabízených možností ježíškových vnoučat hráčům nejvíce zamlouvala návštěva vily vančurova, kde proběhla diskuze . Více než polovina domovů pro seniory v jihomoravském kraji se zapojila do projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". Jeho nejintenzivnější část startuje 15. Jako každý z nás i naši klienti mají svá přání, ale jen některým se splní. Listopadu, kdy se na webu www.jeziskovavnoucata.cz .

V domovech pro seniory přestalo být tak smutno. Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu. Více než polovina domovů pro seniory v jihomoravském kraji se zapojila do projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy! Zde jsou příběhy ježíškových vnoučat.

Propojujeme osamocené lidi v domovech a plníme jim vánoční přání. Honza Musil rozdával vánoční radost a dokonce o tom
Honza Musil rozdával vánoční radost a dokonce o tom from www.lui.cz
Naši senioři vyslovili v tento předvánoční čas svá mnohdy obyčejná přání, která jim plní prostřednictvím projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy! Staňte se součástí ježíškových vnoučat a plňte přání osamoceným seniorům v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních.registrace probíhá od 16. První nadílka probíhěhla v roce 2019, kdy se z nabízených možností ježíškových vnoučat hráčům nejvíce zamlouvala návštěva vily vančurova, kde proběhla diskuze . Zde jsou příběhy ježíškových vnoučat. Listopadu, kdy se na webu www.jeziskovavnoucata.cz . Propojujeme osamocené lidi v domovech a plníme jim vánoční přání. Jeho nejintenzivnější část startuje 15.

Listopadu, kdy se na webu www.jeziskovavnoucata.cz .

Propojujeme osamocené lidi v domovech a plníme jim vánoční přání. Organizátoři projektu uvedli, že česká pošta poskytla tisíc voucherů na pozdravy od srdce, které mohou ježíškova vnoučata vytvořit pomocí . Listopadu, kdy se na webu www.jeziskovavnoucata.cz . Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy! Zde jsou příběhy ježíškových vnoučat. V domovech pro seniory přestalo být tak smutno. Jako každý z nás i naši klienti mají svá přání, ale jen některým se splní. První nadílka probíhěhla v roce 2019, kdy se z nabízených možností ježíškových vnoučat hráčům nejvíce zamlouvala návštěva vily vančurova, kde proběhla diskuze . Ježíškova vnoučata jsou od roku 2017 projektem českého rozhlasu a od nedávna patří pod křídla jeho nadačního fondu. Jeho nejintenzivnější část startuje 15. Více než polovina domovů pro seniory v jihomoravském kraji se zapojila do projektu českého rozhlasu „ježíškova vnoučata". Staňte se součástí ježíškových vnoučat a plňte přání osamoceným seniorům v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních.registrace probíhá od 16. Domov pro seniory jevišovice se již podruhé zapojil v rámci spolupráce českého rozhlasu do charitativního projektu „ježíškova vnoučata.

Ježíškova Vnoučata - Honza Musil rozdával vánoční radost a dokonce o tom - Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy!. Jako každý z nás i naši klienti mají svá přání, ale jen některým se splní. Ježíškova vnoučata je projekt nadační fond českého rozhlasu. Zde jsou příběhy ježíškových vnoučat. Staňte se součástí ježíškových vnoučat a plňte přání osamoceným seniorům v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních.registrace probíhá od 16. Staňte se ježíškovým vnoučetem i vy!